C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 11 de juny del 2015

En un espai de la sala verda....

A la sala verda hi tenim un petit racó amb tot de material divers. Pots, caixes, tapes, clauers, taps de suro... bé tot de material divers en el qual els infants puguin gaudir de les seves descobertes i dels múltiples possibilitats de creació.

Els materials són tan diversos com es neutres. No es predisposa cap fita; sinó que en valorem les diferents troballes i els processos que fa l'infants quan va descobrint i jugant amb el material.

És un dels espais on el petit de la casa hi passa molta estona!! li agrada molt quan li proposem aquest espai. A vegades hi és sol ... i d'altres acompanyat.

MIREu Mireu ...



                                 

En un primer moment ell jugava tranquil.lament explorant el material. Al cap d'una estona va rebre la visita molt agradable de la seva companya més gran i tot observant els seus jocs i moviments amb les diferents peces va tornar a reprendre el joc.


El material va canviant al llarg del temps. Els infants van experimentant diferents processos creatius en aquest petit espai de l'escola.








Aquets tres infants han compartit molts moments de descoberta en aquest espai. Explorant, imitant, compartint, gaudint de les seves troballes i creacions...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada