C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 4 de maig del 2017

La música a l'escola


Com cada any a l'escola ens agrada gaudir d'un concert musical amb tota la seva esplanador. Una gran sala de concerts, uns musics professionals, unes músiques molt pensades, una escenificació que acompanya... i tot això ens ho ofereix la proposta de l'Auditori . Aquest any amb el disc "els nous colors dels metalls" ens endinsem en un espectacle musical i visual molt especial. 


Ens preparem des de novembre. Quan rebem el disc i en mica en mica l'anem presentant als infants. Amb el seu format conte ens permet observar els detalls i les imatges que eludeixen i guien detalls de les cançons. Són petits petites il.lustracions que capten l'atenció del infant i el fan partícip del context simbòlic que envolta la música i el concert. 

com aquesta petita sessió on les cançons "lavanera", "cargols", "la barca puja i baixa"... ens fan pensar en el mar. I amb els seus elements anem gaudint de les tonades, els ritmes, les pauses, els sons... i en la seva mesura i comprensió els nens i les nenes ens mostres el que senten, veuen, perceben....



Però mai sense oblidar la família que ens acompanya el gran dia del concert. I que amb ella compartim aquesta il·lusió per sentir i entendre la música des de la seva immensa complexitat.





 Encara que les sessions que anem fent a la llar tenen diversitat de propostes i moltes vegades són els mateixos infants qui ens demanen certes cançons.... Aquest any tenim la "els dimonis" que seria la Patum. La "nina" que seria la de dalt del cotxe. "el peix" que seria la de comprar peix.... fins i tot la de "tutut" que és la dels Cargols.... També ens agrada gaudir de sessions on la família també comparteix aquest moment.










Així que desitgem que ens agradi el concert


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada