C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 26 d’abril de 2017

Un Sant Jordi ben especial


Aquest any hem celebrat un Sant Jordi ben especial.  Encara dura i tot
Un dia vam anar a l'escola dels grans a veure una obra de teatre amb ombres xineses. Juntament amb la Classe de P3 vam gaudir molt del conte. 

 Des de l'escola ens van deixar la seva maleta de contes !!! i en mica en mica els anàvem explicant !!! alguns en grup, altres de manera individual, altres els podíem deixar en mans dels infants....
Un altre dia vam disposar a la sala groga diferents cartrons i pintura i en mica en mica els infants que volien podien anar pintant els punts de llibre. Igual que les roses que des de feien temps teníem les oueres pintades i punxades amb els pals de pinxo. Entre tots i totes vam sortir al jardí per escollir quines volíem fer i com que tenim una lavanda ben gran amb moltes flors vam acabar de decorar-la. 
I a més a més des de divendres passat, i aquest dimarts passat i uns quants dimarts més del mes de maig!!! vindran els alumnes de p5 a explicar-nos contes. 
I nosaltres també els hi tenim preparat un petit conte!!! un conte que ens agrada molt i molt!!! aquell dia va ser la gallina famolenca!!!!!
Agraïm molt l'escola dels grans per gaudir amb nosaltres d'aquesta estona tant màgica i especial. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada