C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 3 d’abril del 2017

Moments d'interacció

A l'escola bressol som pocs infants. Tant pocs que ens considerem una petita família. I en dissenyem l'espai perquè en la seva mesura es produeixin trobades i interaccions entre tots nosaltres. 
Intentem donar espai a moments de joc compartit entre els infants de manera espontània. Que els diferents  infants es trobin i gaudeixin plegats. Al mateix temps que busquem espais de relació entre infants de la mateixa edat; amb els mateixos interessos; amb voluntats semblants;... amb objectius diversos anem proposant diferents moments i espais de trobada e interacció. 

En Aquest moment un grup estava a la sala de la llum i un altre a l'espai del passadís; quan la T, després d'estar una estona jugant a la sala de llum decideix venir a veure l'A. 
Ens atrauen les mirades entre elles, i entre els objectes que van descobrint. Una d'una manera més sensorial, l'altre d'una manera més simbòlica. 
Els significats que creem entre nosaltres sobre els objectes. Quins materials estan destinats a l'A i quins són per la T... on estan ubicats, perquè els fem servir... 



En aquest enllaç podeu trobar un petit moment de la interacció.






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada