C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 1 de març del 2017

La nostra família extensa



Podríem definir les mil i una virtuts d'anar a comprar a la botiga del costat de l'escola. Podríem descriure el reguitzell d'aprenentatges que s'ofereixen en aquesta vivència. Podríem explicar com ho fem i com hi parem especial atenció! però sobretot, sobretot volem dir que ens agrada anar a la botiga. 


És un moment especial i desitjat per tothom. Un moment de connexió amb l'entorn que ens fa sentir part d'ell. Un sentiment de compartir amb ells qui som. I cada any, ells s'esforcen a conèixer els nous infants, a saber el seu nom; a compartir quatre paraules que els facin sentir còmodes. A interessar-se per com van creixent. I ens agrada arribar i dir-los bon dia, i preguntar-los com estan... i en definitiva fer-nos la botiga nostra. 



I un altre moment que ens agrada, que gaudim observant. 






El papa d'en R, la mama de T, l'avi d'en M.... els infants saben i coneixen qui és cada un dels familiars. I en mica en mica els hi mostren les seves ganes d'explicar-los les coses que passen a l'escola. Com en aquest moment que venien a buscar en R i el pare i la mare es prenen el temps per escoltar com els seus companys i companyes li expliquen el conte del tiranosaure que tant ens agrada. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada