C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 26 de setembre del 2016

Al jardí


Al jardí:

Un dels espais que gaudim aquests dies és el jardí. Ara bé!! per ara els infants més grans són els que surten i gaudeixen de diferents propostes repartides en diversos racons. Els més petitons de la casa estan d'adaptació i encara ens sembla mooolt gran !!! aquesta zona de la llar d'infants. 


Hi tenim una cuineta al costat del cirarer!! on amb olles, cassoles i altres estris de cuina preparem el menjar! i fins i tot si cal en parem taula pels comensals. La sorra, algunes fulles, flors seques o pals petits ens serveixen per fer d'aliments!!! 



sota una petita ombra del cirerer podem cuinar i si cal amb una mica d'aigua fer pastetes.










Un altre espai que hem anat acondicionant és la pèrgola. Amb dos gronxadors i una corda els infants experimenten diferents situacions d'equilibri i balanceig. També hi tenim una corda per pujar amunt i amunt i amunt!!






Al costat hi poden trobar unes caixes de fruita. 
Normalment les col.loquen ben rectes i una darrera l'altre per passar per sobre. Algunes vegades que les troben dretes s'hi posen a dins i s'amaguen esperant que els altres els descobreixin. Els més grans ja en tenen pràctica i fins i tot salten. 

El tren és un dels espais on s'hi troben tots els infants. en un moment o altre acaben congregant-se al tren i observes dinàmiques de joc on comencen a aparèixer els primer rols. "Jo el conductor"


Fins i tot altres cotxes i bicicletes s'utilitzen amb gran deler! i ens serveixen tant per explorar moviments i forces del cos, com per deixar anar la imaginació o fer petits jocs d'imitació. 




Al Jardí també hi tenim una zona de cautxo on hi tenim un parell de matalassos i unes nines. Alguns infants els agrada molt explicar contes a les nines. o fins i tot amb el titellaire que hi ha al costat expliquen petites històries. "grrrr" tot fent de llop. 


I per tot l'espai gaudim de materials com pilotes, pales, galledes... i en mica en mica anem desenvolupant diferents jocs sota la mirada atenta de la mestra. Que ens observa, ens acompanya, intervé si ho necessitem, i fins i tot juguem amb ella !!!


Aquests any intentarem que vinguin els ocellets!!! Una família ens ha portat un gran invent!!! i amb els infants més grans l'hem penjat.



ara ens toca esperar a veure si venen..... 

Al jardí encara ens queden un parell de cosetes que els agutzils ens han de col.locar!!! us les ensenyarem ben aviat!!!!






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada