C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 29 de juliol del 2016

Els OCELLETS

Cadi dia que passa el nostre pati va esdevenint un jardí. Més ara que les moreres es fan grans i les seves branques pengen i els infants les poden tocar i remenar. Amb les flors al final de tot on poden amagar-se entre elles o passar entre els troncs. Però també tenim ganes de que vinguin ocells!! i vam preparar una menjadora d'ocells on hi posem una mica de poma al matí. 




Hem comprovat que les formigues hi van tot sovint !!! i casi no deixen ni una engruna pels ocells. Així que vam pensar preguntar als infants com ho podíem fer perquè els ocells vinguessin a menjar a la nostra menjadora. 
"els cridem" 
va respondre un infant a la nostra pregunta!!! Així que durant una bona estona vam cridar!! "ocells" 



Al cap d'una estona vam veure que no en venien i vam esperar un xic per escoltar què passava al nostra voltant. "hi ha ocells" però "no venen". Vam recordar un conte on dos infants van al bosc i van tirant molles de pa per trobar el camí de tornada, però els ocells s'ho mengen tot. 



Va costar una mica tallar el pa dur així que fins i tot amb els punys i colzes anàvem picant. I amb tall de fusta del fuster que tenim al jardí va anar millor. després ho vam anar ficant en petits pots.



Però vam fer TRAMPA !!!! hem posat una mica de menjar d'ocells entre el pa a veure si així s'animaven més a venir!!!! 







Un cop vam tenir els pots plens vam disposar les caixes del jardí cap a la menjador d'ocells i allà hi vam anar col.locant els diferents pots. tots els infants van col.laborar.


Fins i tot van voler fer una torra una mica més alta i posar-hi al cim el menjar.





apa!! a veure si ara vindran!! ens toca observar!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada