C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 13 de maig del 2016

El CIRERER





Ja fa dies que el cirerer està florint i treien els primers brots. Alguns infants ho van descobrir emocionats i ho mostraven a mestres i companys. Amb les caixes apropades han pogut veure el procés i observar com cada vegada hi havia més flors i fulles!!!

Ara hem descobert que teníem unes petites cireres que van creixent i com que Llers és poble de cireres hem pensat que podríem anar de passeig a buscar-ne.


Vam anar a casa el mecànic per saber com tenia els cireres. Després de mirar i remirar el nostre volíem preguntar-li com s'ho feia perquè no li vinguessin ocells a menjar-se les cireres! I ens va dir que una xarxa anava molt bé per tapar. També una àvia de l'escola ens ha dit que cd's de música també van bé. 


 observem dins els patis de les cases

 als camps 

I recollim floretes , algunes per la mama, altres per l'àvia... i també per la patufa de la casa que ha sortit a passejar amb nosaltres!!!


 


Li va agradar molt la floreta i se la mirava i tornava a mirar. Va estar molt pendent de totes les coses que li ensenyaven els companys, dels moviments cap un costat a l'altre, de tot el que passava al seu voltant. I els grans de la casa van estar molt atents i la van cuidar molt. 


Doncs bé, al cirerer del jardí vam decidir posar-hi una xarxa per evitar que els ocells vinguessin. Més endavant hi penjarem cds.













Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada