C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 19 de gener del 2016

Avui per dinar...

Ja estem a punt per anar a dinar!!!! Uns ja tenim molta gana i venen de seguida que els hi proposem. Rentem les mans ben netes i ens eixuguem!!! 



  després triem el lloc on

volem seure. El que ens agrada més. Al costat d'un company o perquè "el got m'agrada molt" o fins i tot perquè està a prop del dinar!!! i veiem d'a prop què menjarem avui. Alguns ens seiem ràpid. Altres necessitem una estona per posar el peu, després l'altre, després el cul ... tot just estem aprenen a fer-ho solets!!!


Un cop tots estem a punt i ja tenim el pitet posat ens podem servir el primer plat. Avui toca amanida. Primer ens posem l'enciam. Hem de vigilar molt que no vessi, quina quantitat en volem...
                                              

 Després una mica de tomata i formatge. Amb les pinces o la forquilla podem anar triant el que ens ve de gust. Alguns ens agrada molt la tomata, altres el formatge o altres l'enciam.

  costa una mica i hem d'exercir la                                                                             nostra traça i paciència per anar posant els talls que volem.
 

Un cop tothom té l'amanida ja podem començar a menjar!!!! bon profit. Qui vol un tros de pa???
El pa ens agrada per xucar, per acompanyar, per menjar-lo sol, molts primer mengem la molla i després amb la crosta ens ajudem a escurar el plat. Alguns en volen dos talls, d'altres tres i d'altres s'esperen fins al final a menjar-lo.

           A mesura que anem acabant el primer plat.... Ui no que en volem una mica més!!!!!
mmmmmm 



ara ja podem menjar el segon , avui una mica de pèsols .... a mesura que anem menjant la son s'acosta i molts ens anem fregant els ulls .                
  


  costa una mica posar els pèsols.

 ara potser sí que vull el pa....

  alguns aliments ens agraden més que d'altres i preferim posar més o menys quantitat.



 quant acabem podem anar a escurar el plat i agafar les postres. Avui iogurt. 


                       

 
    tot té el seu lloc . les culleres, els plats, l'aigua que ens sobre del got, el iogurt, els pitets....

 

cada vegada ho fem més i més "solets"

2 comentaris :