C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 24 d’abril del 2015

Ja ha arribat.. SANT JORDI!!


 Durant aquest mes d'abril hem anat treballant i preparant la diada de Sant Jordi.


Al taller de creativitat hi vam posar punts de llibre, de cartolina i de tela, perquè els infants poguessin pintar-los i decorar-los amb pintura i purpurina. Tenien al seu abast els diferents suports, els pinzells, les pintures i la purpurina, on ells podien escollir el suport i el color i pintar-ho lliurement.




El dimarts al matí, els nens i nenes de p-5 de l'escola dels grans ens van venir a explicar contes!! Mireu que bé que vam estar!!



I finalment va arribar El dia de Sant Jordi!!! Al mati vam anar a veure les paradetes de la plaça amb algunes famílies! Vam comprar dos plantes i quan vam arribar les vam plantar al pati! Quina feinada que vam tenir!






A la tarda, ens vam disfressar i vam anar a la sala vermella a explicar el conte de Sant Jordi, a cantar cançonetes i a ballar, acompanyats de moltes famílies de la llar! Estàvem molt guapos i guapes!! Degut al mal temps no vam poder anar al bosc a buscar el drac i per això hi hem anat aquest matí! Estava molt ben amagat!! Quan l'hem trobat, hem fet una rotllana i li hem cantat cançons!!







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada